Film ve dizi izlemek için başvurular

Reklamlar

Hafta sonunu kanepede dizi ve film izleyerek geçirmek... bundan kim hoşlanmaz ki? Bu gerçeği bilerek, film ve dizi izlemek için uygulamalar Bu çok önemli.

Aslında birçok seçenek mevcut ancak bu yazıda yalnızca film ve dizi izlemek için uygulamalar buna gerçekten değer.

Daha fazlasını mı öğrenmek istiyorsunuz? O halde sizin için hazırladığımız bu makaleyi okumaya devam edin!

Film ve dizi izlemek için başvurular

Şüphesiz, aşağıda en iyi seçeneklere göz atabilirsiniz. film ve dizi izlemek için uygulamalar. Büyük çoğunluğu ücretsizdir ve bu nedenle içeriğe erişmek için herhangi bir harcama yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Üstelik her biri farklıdır ve bu nedenle hepsini indirip denemeye değer. Bu şekilde ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı veya olanları elinizde tutabilirsiniz.

Reklamlar

En iyileri hakkında daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin film ve dizi izlemek için uygulamalar.

Plüton TV

Pluto TV, TV izlemek için en iyi uygulamalardan biridir. Ayrıca burada çok çeşitli temalara sahip bir dizi film ve dizi de bulabilirsiniz.

Yani para harcamak istemiyorsanız bu uygulama cep telefonunuzda bulunması gereken uygulamadır.

Birçok video seçeneğinin yanı sıra ulusal ve uluslararası birçok TV kanalı da bulunmaktadır.

Uygulamanın reklamları var, ancak bunlar iyi dengelenmiş ve uygulamayı kullanırken deneyiminizi kesinlikle aksatmayacaklar. Aksi takdirde, reklamları artık görmemek için her zaman bir ücret ödeyebilirsiniz.

Pleks

Plex'in en büyük avantajlarından biri, onu favori medya oynatıcınıza bağlı bir uygulama olarak kullanabilmenizdir.

Reklamlar

Buradan videolar, filmler, diziler, müzik, resimler ve çok daha fazlası gibi farklı içerik türlerini gerçek zamanlı olarak oynatabilirsiniz.

Tahmin edebileceğiniz gibi tamamen ücretsizdir ve ücret ödemeden bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Ancak deneyimi geliştirmek istiyorsanız ücretli sürümü satın alabilirsiniz.

Kesinlikle en iyilerden biri film ve dizi izlemek için uygulamalar.

Reklamlar

Youtube

Şüphesiz YouTube'u biliyorsunuz değil mi? Bu, dünyanın en popüler video platformudur ve bu nedenle keyfini çıkarabileceğiniz birçok video içerir!

Üstelik bu platformdaki tüm içerikler ücretsizdir. Reklamsız kalmak için Youtube Premium'a abone olabilirsiniz ancak para harcamak istemiyorsanız buna gerek yok.

Burada beğendiğiniz kişileri basit ve kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Ayrıca bazı film ve dizileri de burada izlemek mümkün.

Çözüm

Şüphesiz, artık mükemmel seçenekleriniz var film ve dizi izlemek için uygulamalar. Böylece avucunuzun içindeki tüm bu uygulamalarla sinema dünyasında olup biten her şeyden haberdar olabilirsiniz.

Bazı seçeneklerde reklam bulunduğunu unutmayın. Onu özgür tutmayı bu şekilde başarıyorlar, bu yüzden bunu hemen aklınızda bulundurun.

Reklam olmadan yapmak istiyorsanız Netlix gibi bir yayın hizmeti için aylık ücret ödemeyi seçin.

Reklamlar

En çok okunan

İlgili Makaleler